Westview High School

Martin, Tennessee

The Westview High School project replaced an existing school. Specific changes were made to classrooms to make the style/design more conducive to learning. Circular pods were eliminated, and spacious new rooms were erected to fulfill current and projected capacity needs. Arenas such as the library, gymnasium, theater and cafeteria also were designed to improve ADDITIONAL INFORMATIONCAPACITY800COST PER SQ FT$79.61FEATURED IN1998 Architectural Portfolio capabilities.

Aesthetically speaking, a major emphasis was put on these rooms with a circulation of color and arrangement.

The state-of-the-art central chiller boiler mechanical system with fan-coil ventilator system provides an excellent energy-efficient method.

A rural plot of land was chosen to situate the various building plans. Conduits were placed in each room for immediate and future expanions.

Photographer: ©Mims Studios